Fabrika Zdravlje Actavis

Fabrika Zdravlje Actavis u Leskovcu jedan je od lidera u farmaceutskoj industriji u Srbiji. Lokalni koreni i 65 godina duga tradicija u proizvodnji prvoklasnih farmaceutskih proizvoda, uz snagu globalnog tima Teva grupe, recept su koji nam je omogućio da proizvodimo kvalitetne, efikasne i bezbedne lekove po pristupačnim cenama.

Lekovi iz Fabrike Zdravlje Actavis deo su terapije mnogih pacijenata u Srbiji, ali ih koriste i pacijenti širom sveta. Zdravlje Actavis jedan je od najvećih snabdevača domaćeg tržišta lekova, ali i jedan od najznačajnih izvoznika u Srbiji.

Zdravlje Actavis postaje jedan od prvih domaćih proizvođača farmaceutskih proizvoda koji primenjuju najviše standarde domaće i evropske Dobre proizvođačke prakse koji garantuju kvalitet i bezbednost lekova na najvišem mogućem nivou.

fabrika

Zaštita životne sredine, zdravlje, bezbednost i održivi razvoj

U skladu sa Svrhom i Vrednostima kompanije, brinemo o drugima, kao i o planeti na kojoj živimo i želimo da budemo najbolji u očuvanju životne sredine, primeni mera bezbednosti i zdravlja na radu i održivom razvoju.

Kako na globalnom, tako i na lokalnom nivou spremni smo da preuzmemo odgovornost, kontinuirano unapređujemo naš EHS učinak i težimo da zajednički ostvarimo naš dugoročni cilj:

Bez povreda, bez incidenata i bez zagađenja životne sredine, uz smanjenje korišćenja prirodnih resursa.

target zero